Over mij

Hallo, ik ben Wendela Mooibroek en net als de ekster die het logo vertegenwoordigt, ben ik dol op glimmende dingen. Al van kinds af aan houd ik me bezig met sieraden en sinds 2000 ben ik goudsmid, afgestudeerd in Schoonhoven. Daarnaast maak ik ook graag sieraden van hout, of een combinatie van hout, (edel-)metaal, been, hoorn, leer.... oftewel: alles waar je mooie en verrassende sieraden mee kunt maken.

Op deze site vind je kwaliteitsmerken zoals Alchemy England, EtNox èn sieraden die ik zelf gemaakt heb.


Kwaliteit zonder gedoe

Kwaliteit zonder dat je een enorme hoeveelheid filters toe hoeft te passen omdat er zoveel keuze is, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Geen uren zoeken voor dat ene sieraad wat je zo graag zou willen hebben. Maar gewoon het allermooiste sieraad in huis halen, snel en simpel, dat is waar het hier om gaat.


Snel

Alle sieraden worden met de grootst mogelijke zorg uitgezocht op kwaliteit en dat merk je. Heb je gevonden wat je zocht, dan hoef je je niet in te schrijven of in te loggen, je krijgt dus ook geen opdringerige nieuws­brieven. Wel kan ik je een e-mail sturen om te vragen of je pakketje goed aangekomen is.

Je geeft je adresgegevens op, betaalt met iDeal en..... KLAAR! Je hoeft, in de meeste gevallen, maar 1 dag te wachten tot je het felbegeerde sieraad in handen hebt. En mocht er toch iets niet naar jouw wens zijn, dan staat mijn klantenservice voor je klaar.
Waar nestelt Rocking Magpie?

Van Dortmondtstraat 13
6821 GW Arnhem
Telefoon: 06 - 145 99 649
E-mail: info@rockingmagpie.nl